20 mai 2024

Abonnér for kr 150,–

Vipps til 114366 eller bruk betalingskort

Det er nok Gatas store repertoar av opprørske låter mot statsmakt og kapital som vil dominere på Caféteatret 4. november. Men vi ser ikke bort fra at de sniker inn ei låt fra den nye skiva når de først befinner seg et par steinkast fra Vål’enga. Duoen er nemlig elska av alle lokalpatrioter på Enga i Oslo. Gatas Parlament markerte åpninga av østkantstadion med en ny plateutgivelse den 9. september. Plata heter Velkommen Hjem. Den består av ny spesialskrivi låt, «Tilbake på Oslo øst», og de gamle Gatas-låtene som allerede har blitt en del av supporterkulturen.

– Oslo er to byer, fastslår Elling Fragatas. – Når vi får stadion på østkanten, er det litt som om Brann stadion endelig flytter tilbake fra Trondheim, ikke sant? Dette er en stor dag for alle som følger Vål’enga. Vi har bygd opp en katalog med Vål’engalåter gjennom mange år, og trur at mange med hjerte for laget ønsker seg å få låtene våre samla. Vi manifesterer all vår Vål’engapatriotisme på en gang! 

Du kan lese mer om platelanseringa og høre på mange nye og gamle låter på gatasparlament.com

GP i aksjon på en opptreden i 2015. Foto: Revolusjon.GP i aksjon på en opptreden i 2015. Foto: Revolusjon.For vår del sier vi ikke bare velkommen hjem, men velkommen til Caféteatret 4. november! Du behøver absolutt ikke være Vål’engasupporter. Her kommer mye til å handle om Fred, Frihet & Alt Gratis og Kamp mot alle kastesystem, både verbalt og musikalsk.

Les mer om arrangementet og om Oktoberrevolusjonen i tidsskriftet Revolusjon. Du finner også informasjon her og på facebooksida vår. Det blir lagt ut et begrensa antall gratisbilletter til markeringa. Er du tidlig ute, kan du sikre deg en av disse. 

Hent billett

Gjeldskrise i det kapitalistiske Kina
Storbyen Guangzhou. Illustrasjonsfoto: Huramaul fra Pixabay Et av verdens største...
Les videre
Strømopprøret: Et rop om planøkonomi
Industriaksjonen, Nei til EU, Motvind Norge og andre krefter står sentralt i folkeopprøret mot...
Les videre
Kontinuerlig monopolisering i bank og finans
I norsk målestokk er Den norske Bank (DnB) en finanskjempe. Bankens oppkjøp av en brysom utfordrer...
Les videre
Fiktiv pengekapital og kryptovaluta
For mange framstår kryptofenomenet som mystisk og nesten uvirkelig. Vi tar en nærmere titt bakom...
Les videre
Finanskapitalen setter den globale politiske...
Lenins definisjon av imperialisme blir bekreftet til overmål når man observerer størrelsen og...
Les videre