tirsdag 24 mai 2022

Alle hundeeiere visste fra før at bikkja hopper på hva det skal være, hvis en artsfrende av motsatt kjønn ikke er tilgjengelig. Det er rimeligvis ikke så greit å onanere hvis en mangler hender.

Tongue out Observasjonen er nå underbygd av vitenskapen. Nyere sammenfatninger av vitenskapelige data dokumenterer at seksualitet rettet mot eget kjønn er et vanlig og utbredt fenomen i dyreriket. Publikum kan få del i forskningsresultatene på utstillinga «Mot naturens orden?» på Naturhistorisk museum.

Ulike homoseksuelle interreseorganisasjoner er selvsagt henrykte over at det nå er vitenskapelig bevist at homoseksualitet er naturlig.

 

Vi for vår del maner til en smule forsiktighet i automatisk overføring av naturens orden til menneskelig sivilisasjon. Med dagens skilsmissestatistikk ville det for eksempel bli et massemord på barn fra første ekteskap hvis pappa nummer to skulle følge løvenes eksempel. Snittalderen på den mannlige befolkning ville også synke temmelig drastisk hvis kvinnene skulle gjøre som edderkopphunnen, og knerte partneren etter fullført parringsakt.

Unge Venstre lar seg imidlertid ikke affisere av slikt, de går enda et skritt lengre. Venstreungdommen synes ikke bare at kjønn er likegyldig i parforhold, men også antallet. På sitt landsmøte nettopp vedtok Unge Venstre like godt at organisasjonen går inn for polygami.

Med vår forkvakla marxistiske virkelighetsoppfatning trodde vi at den menneskelige sivilisasjonens utvikling og den samfunnsmessige arbeidsdelinga handler om å overvinne, eller i det minste regulere, naturens orden på det mellom-menneskelige plan.

Men nå skjønner vi at hele ideen om sivilisasjonen var et blindspor, og at det eneste progressive standpunktet er at vi skal vende tilbake til naturen. Eller for å holde oss til liberalistene: Survival of the fattest (eller var det 'fittest'?).