1 desember 2023

Abonnér for kr 100,-

Vipps til 634620 eller velg

Norge nøyer seg som vanlige med å «kritisere» Israel for kidnapping av folkevalgte palestinere og drapstrusler mot regjeringsmedlemmer.

Israel dreper palestinske barn. Tegning: Baha Al-BukhariIsraels justisminister truer med å likvidere Hamas-lederne i Syria og den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh. Alle vet at det ikke er tomme trusler. Israel har allerede likvidert de to Hamas-lederne Rantisi og sjeik Yassin.

Den israelske hæren har arrestert 87 palestinske politikere på Vestbredden. 8 ministere og 20 parlamentsmedlemmer er tatt til fange. I Gaza bombarderer sionistene vann- og kraftforsyninga, for å ramme hele det sivile samfunnet.

Påskuddet for militæroperasjonen er bortføringa av en israelsk soldat etter en aksjon fra militante palestinere som sannsynligvis ikke var sanksjonert av Hamas-regjeringa. Den militære offensiven og drapstruslene kommer umiddelbart etter at president Mahmoud Abbas (Fatah) og statsminister Ismail Haniyeh (Hamas) hadde funnet en kompromissløsning i den interne palestinske konflikten.

Statsminister Ehud Olmert og hans nestkommanderende, ringreven Shimon Peres, har lenge vært på utkikk etter et påskudd til å knuse den Hamas-leda palestinske sjølstyreadministrasjonen. Den israelske offensiven er tilsynelatende godt forberedt, sjøl om den blir framstilt som en spontan «redningsaksjon» for soldatgisselet. Israelske kampfly har krenket syrisk luftrom og blitt møtt med antiluftskyts. Det kan være en opptakt til en israelsk-amerikansk plan for en palestinsk «Endlösung».

Palestinere som kan komme unna, flykter fra israelske stridsvognkolonner som ruller inn over Gazastripa, mindre enn ett år etter den israelske tilbaketrekkinga fra denne delen av det okkuperte Palestina. Israelske myndigheter avviser at de har til hensikt å gjenerobre Gaza permanent.

Den sionistiske planen går mest sannsynlig ut på å få den palestinske regjeringa og hele sjølstyreadministrasjonen til å bryte sammen, gjennom å fyre opp under motsetningene mellom ulike fløyer innen Hamas, og mellom Hamas og Fatah. Ved at de palestinske myndighetene mister kontrollen og palestinerne tar til våpen i sjølforsvar, vil Israel «bevise» at palestinerne ikke er i stand til å administrere seg sjøl.

USA har nok en gang gitt Israel frie tøyler, og FN kommer i høyden til å utstede noen formaninger til Israel om å besinne seg, vel vitende om at Tel Aviv vil ignorere dem slik de alltid har gjort. 

Det er denne terrorstaten Fremskrittspartiet foreslår at Norge skal innlede et enda tettere militært samarbeid med, for å stå sterkere i kampen mot terror!

Sioniststaten vil aldri komme til å akseptere noe reelt sjølstendig mini-Palestina eller noen form for likeverdig «tostatsløsning». Hva slags «sjølstyre» kan det eksistere i et område som er økonomisk slavebundet, militært innringet og hvor okkupantene kan arrestere hele regjeringa etter forgodtbefinnende? Som de aktuelle hendelsene viser time for time, er det ikke Hamas eller palestinske motstandsgrupper, men den rasistiske statskonstruksjonen Israel og USAs globale strategi for verdensherredømme, som er terrorens arnested og kilden til det palestinske folkets helvete.

Mens Israel tar seg av den militære utpressinga, deltar Norge i en internasjonal økonomisk og politisk utpressingskampanje mot palestinerne ved å holde tilbake midler til sjølstyremyndighetene fordi palestinerne valgte «feil» regjering ved valget i januar. Utenriksminster Jonas Gahr Støre går stadig i snøre bak førerhunden USA, og holder tilbake pengene som skulle vært brukt til å lønne offentlig ansatte.

Hva skal til av statsautoriserte likvideringer og folkemord fra Israels side før den norske regjeringa tvinges til å bryte alle forbindelser med pitbullstaten Israel?

Strømopprøret: Et rop om planøkonomi
Industriaksjonen, Nei til EU, Motvind Norge og andre krefter står sentralt i folkeopprøret mot...
Les videre
Kontinuerlig monopolisering i bank og finans
I norsk målestokk er Den norske Bank (DnB) en finanskjempe. Bankens oppkjøp av en brysom utfordrer...
Les videre
Fiktiv pengekapital og kryptovaluta
For mange framstår kryptofenomenet som mystisk og nesten uvirkelig. Vi tar en nærmere titt bakom...
Les videre
Finanskapitalen setter den globale politiske...
Lenins definisjon av imperialisme blir bekreftet til overmål når man observerer størrelsen og...
Les videre
Elektrosjokket som måtte komme
Det er ingen krise på det europeiske strømmarkedet, mener energibyrået ACER. Markedet virker helt...
Les videre