torsdag 20 januar 2022

Denne utgivelsen fra Forlaget Revolusjon handler om sosialismen som teori og praksis.

Gjennom tekster fra Venezuela, Ecuador, India, Albania og Norge rettes et skarpt kritisk blikk på forskjellige «sosialismer». Skaff deg boka i dag! Du kan bestille på nett, eller kjøpe den i Tronsmo bokhandel.

Sosialist? Javisst! 190 sider.Den kapitalistiske verdenskrisa og folkenes voksende krav om samfunnsendring, har ført til fornyet interesse for sosialismen. Men fra både høyre og «venstre» blir det sagt at den «gamle» marxismen og leninismen ikke duger. «Nye og tidsriktige» teorier er lansert som visstnok skal forbedre og erstatte den.

Denne boka er et forsvar for marxismen og de historiske erfaringene fra bygginga av sosialismen.

Gjennom tekster fra Venezuela, Ecuador, India, Albania og Norge rettes et skarpt kritisk blikk på forskjellige «sosialismer»: Fra titoismen til dagens bolivarisme og teorier om «deltakerdemokrati» og «sosialistisk folkestyre». Ved nærmere ettersyn viser alle seg å være resirkulerte forestillinger som ble tilbakevist allerede av Karl Marx.

Aller raskest og billigst er å bestille boka DIREKTE HER ved betaling med kredittkort eller PayPal. Har du problemer med å bestille eller andre spørsmål rundt boka, skriv til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du slipper å betale betale moms, toll og fortollingsgebyr. For bøker til personlig bruk er det ingen øvre grense. Grensene kan du sjekke på denne importkalkulatoren (velg: 'Bøker'). Dagens valutakurs kan du sjekke med en valutakalkulator.

Her kan du ta en titt og bla i boka her før du bestiller (bare de første sidene vises):

Tekster om sosialismens teori og praksis.
Fra Forlaget Revolusjon
 

Boka er også til salgs hos Tronsmo bokhandel i Oslo.