1 desember 2023

Abonnér for kr 100,-

Vipps til 634620 eller velg

NATO viser seg stadig tydeligere som vår tids globale terrororganisasjon: NATOs parlamentarikerforsamling vedtok den 13. november med stort flertall at militæralliansen ikke trenger et FN-mandat for å gå til militær aksjon utenfor eget område.

Forsamlinga vedtok et nytt tillegg som helt fjerner kravet om autorisasjon fra FN eller Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa, OSSE. Fra nå av er det fritt fram for NATO-terror jorda rundt.

USA og Storbritannia truer åpenlyst med nye angrep mot Irak, og konsentrerer store marinestyrker i Persiabukta, utstyrt med blant annet Cruise-raketter. Mer enn 300 fly og 23 amerikanske krigsskip er nå i krigsberedskap. I tillegg kommer 3 britiske krigsskip og 24 fly. Statsminister Tony Blair har som tidligere gitt full britisk støtte til president Bill Clintons kanonbåtdiplomati.

Barnedrap i FN-regi

Irak krever at FN-sanksjonene mot landet må oppheves, og er lei av at FN-regimet og amerikanske spioner uavlatelig finner nye påskudd for å forlenge sanksjonene. Etter åtte år har inspektørene enda ikke klart å påvise produksjon av masseødeleggelsesvåpen. FN-inspektørene og de fleste observatørene har forlatt Bagdad. De andre arabiske statslederne er pisket til lydighet, og unnlater å gi Irak støtte. Et angrep mot landet kan derfor være nært forestående.

De arabiske folkene fordømmer derimot Vestens tyranniske opptreden. 160 barn dør hver eneste dag i Irak som følge av de brutale FN-sanksjonene, diktert av USA. Den irakiske avisa Al-Misawir Al-Arabi skriver at 128 av 1000 irakiske barn dør før de er fylt fem år, takket være sanksjonspolitikken som forbyr Irak en oljeeksport som ville ha sikret landet inntekter til import av nødvendige føde- og forbruksvarer.

Norge høster blodpenger

Norge opptrer ikke bare som USA-klakkør, men også som en snylterstat som profiterer direkte på irakiske barnelik. I og med at Irak ­ bortsett fra et strengt begrenset eksportvolum ­ er stengt ute fra verdens oljemarked, tjener den norske staten og oljeselskapene på at oljeprisen ikke synker ytterligere.

I oktober var NATO på nippet til å angripe Serbia ­ uten FN-mandat og mot Russlands vilje. De norske F-16 flyene og mannskaper er nå kalt hjem, slik at personell og piloter heldigvis slapp å vende hjem fra Jugoslavia som barneslaktere. I denne omgang. Men IRF-styrken på Ørlandet står fortsatt i beredskap.

Strømopprøret: Et rop om planøkonomi
Industriaksjonen, Nei til EU, Motvind Norge og andre krefter står sentralt i folkeopprøret mot...
Les videre
Kontinuerlig monopolisering i bank og finans
I norsk målestokk er Den norske Bank (DnB) en finanskjempe. Bankens oppkjøp av en brysom utfordrer...
Les videre
Fiktiv pengekapital og kryptovaluta
For mange framstår kryptofenomenet som mystisk og nesten uvirkelig. Vi tar en nærmere titt bakom...
Les videre
Finanskapitalen setter den globale politiske...
Lenins definisjon av imperialisme blir bekreftet til overmål når man observerer størrelsen og...
Les videre
Elektrosjokket som måtte komme
Det er ingen krise på det europeiske strømmarkedet, mener energibyrået ACER. Markedet virker helt...
Les videre